RIMMEL LONDON 60 seconds lak na nehty-RECENZE

6. července 2014 v 12:00 | Verronie |  Review


Ahoj:)
Další recenze, tentorkát na lak na nehty od Rimmel London.
Tento lak je z kolekce Rita Ora a já vlastním odstín 873 breakfast in bed. Je to taková ledově modro-zelená barva. Dlouho jsem takovou chtěla a když jsem ji uviděla, naprosto jsem se do ní zamilovala a řekla si, že ji musím mít:D

Na obale slibují, že zaschne do 60sec. ale my si nic nemusíme nalhávat:D mě pokaždé uschnul do 2-3 minut. Ale zase musím pochválit ten plochý štěteček, skvěle se mi sním lak nanáší i na mé malinké nehtíky:D Vydrží cca 3-4 dny když nepočítám ty milimetrové oděrky na konci nehtu z běžného používání rukou:D

_______________________________________________________________________________________________________________

ZÁVĚR

Cena: 49Kč (kupovala jsem ho v Tetě)

+

stačí dvě vrstvy
originální barva

-

schne déle než je napsané

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 infinitesilence infinitesilence | E-mail | Web | 6. července 2014 v 13:29 | Reagovat

Mám podobný, ale moc ho nenosím :)

2 Marry Afsprings. Marry Afsprings. | Web | 6. července 2014 v 13:31 | Reagovat

Tyhle laky jsou fajn, já si tedy kupovala minulý rok černý, oranžový a takový zelenomodrý, prostě ta ,,vybletá'' zelená. :D Barvy jsou krásné, pokud je výdrž tak kolem 3 dnů, tak mi to stačí. :D :)

3 Sabí Sabí | Web | 6. července 2014 v 17:13 | Reagovat

vypadá fajně:)
dobrá recenze,so good:D

4 Tini xx Tini xx | Web | 6. července 2014 v 19:26 | Reagovat

Mám tu tmavou růžovou a ve všem s tebou souhlasím..
Super blog a články ! :-)  :-)  :-)  :-)

5 Tini xx Tini xx | E-mail | Web | 6. července 2014 v 19:34 | Reagovat

Ještě jsem se chtěla zeptat..můžeš mi na mail poslat jak simám vložit vlastní desing stránky na blog ? Vím , že si pomohla i Trippy Lovely :-)
Předem děkuji :-)

6 Dominique Dominique | E-mail | Web | 7. července 2014 v 11:23 | Reagovat

Ta barva je všude :D Je pěkná ;-)
Asi si také pořídím :D

7 Karamelka Karamelka | Web | 7. července 2014 v 14:08 | Reagovat

ta barva je hezká :-)

8 P. P. | Web | 8. července 2014 v 18:19 | Reagovat

moc hezká barva =)

9 Impossible♥ || allys-cook.blog.cz Impossible♥ || allys-cook.blog.cz | Web | 12. července 2014 v 17:03 | Reagovat

ahoj,nechceš se zúčastnit našeho projektu? :)

10 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 14. července 2014 v 9:26 | Reagovat

Z fotek jsem moc nerozpoznala jaká je to barva, ale vím, že tyto laky jsou super :-)

11 Verronie Verronie | E-mail | Web | 14. července 2014 v 11:27 | Reagovat

[10]: psala jsem, že nemám na co fotit tak musím fotit na mobil a ta kvalita je nic moc...ale ta barva je taková sv. modrá až ledová:)

12 Kája Kája | Web | 2. srpna 2014 v 22:09 | Reagovat

Lak této kolekce jsem si chtěla dlouho koupit ale ten tmavě fialový, ještě ho teda nemám, ale až půjdu do drogerie, stavím se pro něj....moje sestra ma ale stejny jako ty...:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama